Savaş çıkarsa Birleşik İslami Direniş Güçleri Kudüs’e ulaşır / Kasım Süleymani Irak topraklarında şehadeti arzuluyordu

Savaş çıkarsa Birleşik İslami Direniş Güçleri Kudüs’e ulaşır / Kasım Süleymani Irak topraklarında şehadeti arzuluyordu
"Kasım Süleymani gibi şehidlerin kanlarının bereketiyle İslami Direniş Cephesi birleşti ve genişledi. Bugün İslami Direniş sadece bir ülkeyle sınırlı değildir ve tohumları Irak, Suudi Arabistan, Suriye, Pakistan ve diğer yerlerde yeşermiştir.”

 

 

Irak el-Nuceba Direniş Hareketi Lideri Şeyh Ekrem el-Ka'bi, İslam Devrimi Lideri'nin başdanışmanlarından Ali Ekber Velayeti ile görüşerek Filistin İslami Direniş örgütleri ile olumlu ilişkilerini vurguladı ve Siyonist rejimin yeni bir savaşa girmesi durumunda çökeceğini belirtti.

 

Ekrem Ka'bi şunları söyledi:

 

“İsrail yeni bir savaşa girerse stratejik bir hata ile sonuna varmış olur. Bu gerçekleştiğinde Filistin, Lübnan, Irak ve İran'daki direniş grupları Kudüs'e ulaşacaklar ve bu durumda İslam Devrimi Lideri'nin vadettiği gibi biz de Kudüs'te namaz kılacağız.

 

Kasım Süleymani gibi şehidlerin kanlarının bereketiyle İslami Direniş Cephesi birleşti ve genişledi. Bugün İslami Direniş sadece bir ülkeyle sınırlı değildir ve tohumları Irak, Suudi Arabistan, Suriye, Pakistan ve diğer yerlerde yeşermiştir.”

 

Ka'bi ayrıca ABD'nin sadece gücün dilinden anladığını ve Irak'taki Amerikan varlığının sadece direniş ile sonlandırılabileceğini vurguladı.

 

Şeyh Ka'bi “General Süleymani'nin de birkaç kez Irak topraklarında şehid olmayı istediğini söylediğini ve sonunda bu arzusuna ulaştığını” ifade etti.

 

 

Medya Şafak