Hizbullah: Gelecek savaşta Siyonist rejimin hava kuvvetlerine ölümcül bir darbe vuracağız

Hizbullah: Gelecek savaşta Siyonist rejimin hava kuvvetlerine ölümcül bir darbe vuracağız
Siyonist rejim hava kuvvetlerine ilk olarak çok ölümcül bir darbe vuracağız, inşallah! İsrail ordusuna bu büyük ölümcül darbeyi vurma anını sabırsızlıkla bekliyoruz! Seyyid Hasan Nasrallah’ın söylediği büyük denklem bağlamında, her şeyin hava kuvvetleriyle başladığını biliyoruz.

 

 

Almanar

 

 

İsrail ağır nakliye helikopteri Yas'ur'un 2006 Temmuz Savaşı sırasında düşürülmesinin yıldönümünde Al-Ahed News, helikopteri avlayan Hizbullah savaşçısıyla ilk kez bir röportaj yayınladı. 11 Ağustos 2006’daki bu operasyonda 5 siyonist asker tasfiye edilmişti.

 

Hizbullah savaşçısı, röportajda operasyonu detaylandırıyor ve helikopteri düşürmek için kullanılan silahtan bahsettikten sonra İsrail rejimi hava kuvvetlerinin, Lübnan İslami Direnişi ile bir sonraki çatışmasında ağır bir darbe alacağına söz veriyor.

 

Aşağıda Al-Ahed News tarafından yapılan röportajın bir bölümü yer alıyor:

 

“Temmuz Savaşı’ndaki olumlu noktalar üzerinde çalışıyor ve olumsuz yönleri telafi etmeye uğraşıyoruz. Şurası kesin ki gelecek savaşta Siyonist rejim hava kuvvetleri çok rahat olmayacak! Lübnan hava sahası düşman savaş uçakları için güvenli olmayacak, her türden uçağı için! Allah’a hamdolsun çok büyük bir gelişme kaydediyoruz ve 16 yıl sonrasındaki fark muazzam! Temmuz Savaşı’nın öncesi ve sonrası kıyaslandığında nicelik, nitelik, teçhizat ve uzmanlık yönünden çok büyük bir gelişme söz konusu! Allah’a olan güvencimle söyleyebilirim ki Siyonist rejim hava kuvvetlerine ilk olarak çok ölümcül bir darbe vuracağız, inşallah! İsrail ordusuna bu büyük ölümcül darbeyi vurma anını sabırsızlıkla bekliyoruz! Seyyid Hasan Nasrallah’ın söylediği büyük denklem bağlamında, her şeyin hava kuvvetleriyle başladığını biliyoruz. Bu denklemde hava kuvvetleri anahtar ve hayati önemdeki kısmı teşkil ediyor. Allah’ın izniyle bunu başaracağız!”

 

 

Medya Şafak