"20 milyon kişilik Besic Ordusunun 12 milyon kadın savaşçısı var"

"20 milyon kişilik Besic Ordusunun 12 milyon kadın savaşçısı var"
Kadınlardan oluşan bir Besic ordumuz var, sayılarının bugün 12 milyon olduğunu düşünüyorum. On binlerce üsleri, mıntıkaları ve merkezleri var. Tüm komutanları da kadın…. İmam Humeyni 20 milyonluk İranlı Besic Ordusuna ilave olarak tüm İslam dünyasının gönüllülerinden oluşacak 100 milyon kişilik bir ordu kurulması gerektiğini söylemişti.

 

 

Devrim Muhafızları Koordinasyon Birimi Başkan Yardımcısı General Muhammed Rıza Nakdi, İran resmi televizyonunun 3. Kanalı'nda kendisiyle yapılan bir röportajda önemli açıklamalarda bulundu (08.10. 2020):  

 

“Kadınlardan oluşan bir Besic ordumuz var, sayılarının bugün 12 milyon olduğunu düşünüyorum. On binlerce üsleri, mıntıkaları ve merkezleri var. Tüm komutanları da kadın…. Askeri eğitim aldılar, silah kullanmayı, askerleri komuta etmeyi öğrendiler. Besic kadınlarından oluşan tugaylarımız var… Kevser Tugayları.”

 

“Bir süper güçle normal bir güç arasındaki fark nedir?  Strateji jargonunda güçlerden ve süper güçlerden bahsedilir. Süper güç iradesini istediği zaman dayatan ve aldığı tüm kararları uygulayan güçtür. Amerika artık bir süper güç değildir. Amerika 41 yıldır İslam Cumhuriyeti'ni yok etmek istiyor, bunu başaramadı. Hizbullah'ı ortadan kaldırmak istedi fakat hareket fakat varlığını sürdürüyor. Hizbullah'ı silahsızlandırmak istedi fakat bu da gerçekleşmedi. 20 yıldır Hamas yok edilsin diyor ama örgütün mevcudiyeti devam ediyor. Dokuz yıldır Beşar Esad gitsin diyor ama o hâlâ yerinde duruyor. Beş yıldır aynı şekilde Haşdi Şabi silahsızlansın diyor ama bu ordu faaliyetlerini aynen sürdürüyor…”

 

“Amerika, bir savaşa girmesi durumunda dünyanın neresinde saldırıya uğrayacağını, hangi boğazdaki hangi gemisinin batırılacağını, hangi kıtadaki askeri üssüne füzelerin yağacağını ve Beyaz Saray'a ne olacağını hesaplayamıyor.”

 

“Biz gerekli tatbikatları yaptık ve ilk dakikalarda nereye saldıracağımızı ve nereyi ele geçireceğimizi biliyoruz. Her şeyin öngörüsünü yaptık. Çok güzel operasyonlardan söz ediyoruz. Fakat Mekke'nin fethinde ya da İmam Humeyni'nin 1979'da Tahran'a girmesinde olduğu gibi bunların Allah'ın izniyle savaşsız ve kan dökmeden gerçekleşmesini umuyoruz… Bunlara benzer düzenlemeler yaptık ve Kudüs'e girecek ve o büyük zaferi elde edeceğiz. Bu kesindir. Bunda hiç şüphemiz olmamalı.

 

Milli güvenliğimize karşı resmi bir eylemde bulunma kararı almaları durumunda mutlaka bir cevap olacak. Rehberimiz cevabı çoktan belirledi: Tel Aviv ve Hayfa küle dönecek. Bu bizim en küçük cevabımız olacaktır.

 

Batı Şeria'da halihazırda neler olduğunun anlaşılacağı gün de gelecek.

 

Bilirsiniz, araba aynalarında ‘Arabalar aynada göründüğünden daha yakındır' diye yazar. Biz Siyonistlere size gözükenden daha yakınız. Tam enselerindeyiz. Kararlaştırılan gün geldiğinde kendi taraflarındaki her şeyin birden nasıl çökeceğini göreceksiniz. Bölgedeki Amerikalılar ve Siyonistler İslam mücahitleri tarafından kuşatılmıştır. Çıkardıkları gürültü korkularından kaynaklanıyor.”

 

General Nakdi, “Bunların hepsi Kudüs Gücünü'nün İranlı üyeleri mi olacak?” sorusuna şu cevabı verdi:

 

“Hayır, bugün resmi bir silaha çağrı olması durumunda tüm İslam ülkelerinde Kudüs Gücü'ne katılacak gönüllüler mevcuttur. İmam Humeyni 20 milyonluk İranlı Besic Ordusuna ilave olarak tüm İslam dünyasının gönüllülerinden oluşacak 100 milyon kişilik bir ordu kurulması gerektiğini söylemişti. Bu ordu yavaş yavaş vücut buldu ve Allah'a şükür neredeyse hazır halde. Her halükarda iyi durumdayız.”

 

General Nakdi, “Savaş çıkması durumunda askeri müttefiklerimiz (ülkeler) var mı?” sorusuna da şöyle yanıtladı:

 

“Az önce bahsettim, bu insanlar bir ülkenin ordusundan daha tehlikeliler. Belli bir havaalanında, limanda ya da malum bir boğazda bulunan ve özel bir silahı olan kişi… Her yere dağılmış ve düşman tarafından teşhis edilemeyen kişiler müttefik bir ülke ordusundan çok daha tehlikelidir. Düşman, birşey yapmaya cesaret etmesi durumunda nereden darbe yiyeceğini bilemeyecek ve her yerden darbe alacak.”

 

 

Medya Şafak