Seyyid Nasrallah: O iş tamam / Siyonist yetkili: 250 binden fazla füzeyle kuşatıldık

Seyyid Nasrallah: O iş tamam / Siyonist yetkili: 250 binden fazla füzeyle kuşatıldık
Brick hazırladığı bir raporda İsrail’i 250 binden fazla füzenin kuşattığını belirterek, savaş halinde kendilerine günde yaklaşık 3000 roketin ateşleneceği uyarısında bulundu.

 

 

 

Siyonist Rejim Ordusu eski ombudsmanı Yitzhak Brick, İsrail ordusu kara kuvvetlerinin savaşa, özellikle de aynı anda birkaç cephede gerçekleşecek olan bir çatışmaya hazır olmadığını söyledi.

 

Brick hazırladığı bir raporda İsrail'i 250 binden fazla füzenin kuşattığını belirterek, savaş halinde kendilerine günde yaklaşık 3000 roketin ateşleneceği uyarısında bulundu.

 

Brick “Bu roketler hassas güdümlü ve ağır savaş başlıklarına sahipler ve binlerce İsraillinin ölümüne ve çok büyük bir yıkıma yol açacaklar” dedi.

 

Öte yandan Hizbullah dün (Pazar) Seyyid Hasan Nasrallah'ın sözlerinin eşlik ettiği bir klip yayınladı. Klipte İsrail haritası üzerindeki vurulacak hassas yerler gösteriliyor ve arka fonda Seyyid Nasrallah'ın şu sözleri -İbranice alt yazı eşliğinde- işitiliyor:

 

“Bugün sadece Tel Aviv'i değil Allah'ın izni ve yardımıyla işgal edilmiş Filistin'in tamamındaki tüm hassas hedefleri vurabiliriz.”

 

Video Seyyid Hasan Nasrallah'ın şu sözleriyle son buluyor:

 

“Yolu kapamak için ne yaparsanız yapın, o iş artık tamamlandı!”

 

Hizbullah liderinin bu sözüyle İsrail'in Hizbullah'ın hassas füzeler elde etmesine engel olmak için Suriye'deki hedeflere yaptığı saldırıları kastettiği yorumu yapılıyor.

 

Bu mesajın Siyonist rejim güvenlik birimleri ve işgalciler nezdinde büyük endişe yarattığı kaydediliyor.

 

 

Medya Şafak