İmam Mehdi'nin en büyük düşmanı Siyonistlerdir / Şia'nın bakışı hem yeşil hem de kızıldır

İmam Mehdi'nin en büyük düşmanı Siyonistlerdir / Şia'nın bakışı hem yeşil hem de kızıldır
400 Siyonist bilim adamı Tel Aviv'de bir araya gelerek Şia'nın ve İslam Devrimi'nin mahiyetini incelemek amacıyla bir konferans düzenlediler. Bu konferansın makaleleri 'Şia İnkılabı ve Direniş' başlığı altında basılmıştır. Onlar burada şöyle diyorlar: 'Şiiler İmam Hüseyin'in zikriyle kıyam ediyor ve İmam Mehdi'nin zikriyle de bu kıyamlarını koruyorlar.'

 

 

ABNA Haber ajansına konuşan Hüccetül-İslam Muhammed Rıza Fuadiyan, Aşura kıyamı ile İmam-ı Zaman'ın (Allah zuhurunu acil kılsın) hareketi arasında çok yakın bir irtibat olduğunu belirterek bu ilişkinin sadece kendilerinin değil düşman tarafından da kabul edildiğini söyledi.

 

Fuadiyan şöyle devam etti:

 

"400 Siyonist bilim adamı Tel Aviv'de bir araya gelerek Şia'nın ve İslam Devrimi'nin mahiyetini incelemek amacıyla bir konferans düzenlediler. Bu konferansın makaleleri 'Şia İnkılabı ve Direniş' başlığı altında basılmıştır. Onlar burada şöyle diyorlar: 'Şiiler İmam Hüseyin'in zikriyle kıyam ediyor ve İmam Mehdi'nin zikriyle de bu kıyamlarını koruyorlar.' Yani en büyük düşmanımız Şia'nın hüviyetinin İmam Hüseyin'de ve hedefinin de İmam Mehdi'de tecessüm ettiğini, başka bir ifadeyle kızıl ve yeşil bakışa sahip olduğunu biliyor."

 

Fuadiyan ayrıca "Aşura'nın hicri 61 senesine hapsedilmeyerek gelecek inşa edici yönünün vurgulanması gerektiğini" belirterek Aşura törenlerinde "Siyonistlerin İmam Mehdi'nin en büyük düşmanı olduğunun belirtilmesinin zorunluluğuna" da değindi.

 

 

www.medyasafak.net